Popular categories

Motorky na trialové trati s mistrem ČR

Trial je považován za královskou disciplínu terénních motorek a když se podíváte na překážky, které musejí jezdci překonat, budete jenom obdivně přikyvovat. Mašiny pro trial jsou speciální, mají nízkou hmotnost, perfektní ovladatelnost a specifický průběh točivého momentu.
Dopřejte mu možnost si jízdu na takové motorce vyzkoušet pod vedením mistra republiky v trialu Martina Matějíčka. Na vlastní kůži si zkusí, jaké to je překonávat trať plnou často neuvěřitelných přírodních i umělých překážek. Během 120 minut si bude mít možnost zařádit na motocyklu GAS GAS TXT 300, hobby variantě GAS GAS Contact a vše srovnat s jízdními vlastnostmi třetího motocyklu, který bude překvapením. Každý jezdec si vybere sám, které stroje chce vyzkoušet a případně na jak dlouhou dobu.
Trialovou trať si užije každý, začátečník i pokročilý motorkář.


Obecný program zážitku

  • Je to blázen do motorek a všeho, co je s nimi spojeného? Pošlete ho na odpoledne jeho snů – mašiny pro trial jsou speciální, mají nízkou hmotnost, perfektní ovladatelnost a specifický průběh točivého momentu. On bude mít možnost si na těchto strojích vyzkoušet sjet ty největší překážky po boku samotného mistra ČR, Martina Matějíčka.
  • Na vlastní kůži si zkusí, jaké to je překonávat trať plnou často neuvěřitelných přírodních i umělých překážek. Během 120 minut si zařádí na motocyklu GAS GAS TXT 300 nebo hobby variantě GAS GAS Contact. Každý jezdec si vybere sám, které stroje chce vyzkoušet, a případně na jak dlouhou dobu.
  • Trialová trať je vhodná pro začátečníky i pokročilé, a užije si ji rozhodně každý!

adrop

Datum: 

20.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

5 999,00 Kč