Popular categories

Sold

Mushing jízda se psím spřežením

Tak tohle bude přímo magická jízda jak pro sportovce, tak pohodáře. Energičtí polární psi, sportovní saně, vítr ve tváři a kolem dokola náááádherná zasněžená příroda, co víc si chlap s nadšením pro zvířata a zimní sporty může přát! Dopřejte mu pocit souznění s přírodou a nechte ho na pár hodin stát se musherem. Instruktor jej zasvětí do jízdy se psím spřežením. Součástí zážitku je seznámení se severskými psy plemene husky a malamut, kteří byli vyšlechtěni pro dlouhé traily v divočině. Vyzkouší si přípravu psů k jízdě, přípravu saní i zápřah. Pak vyrazí na několikakilometrovou vyjížďku do terénu. Doporučujeme nezapomenout na teplé zimní oblečení, rukavice, boty do hlubokého sněhu a sluneční nebo lyžařské brýle, protože tohle bude zážitek v arktickém stylu.
  • Obecný program zážitku
Zasněžená krajina a nejlepší přítel člověka, tato silná kombinace zůstane v srdci každého dobrodruha. Vytrvalost a síla severských plemen tažných psů učarují každého chlapa, bez ohledu na to, zda je to psí milovník či nikoli. Navíc ten pocit, že je může ovládat a řídit tak na chvíli svět bez digitálních technologíí? Náááádhera! V rámci tohoto zážitku se Váš nový musher podívá pod pokličku celé této tvrdé disciplíny, a pochopí tak nejen chování těchto úchvatných plemen, ale i prapůvod této kouzelné aktivity.
Kombinace variant je opravdu různorodá a lze vybrat jak denní, tak i noční verzi mushingu v různých lokalitách. Varianty se liší i v počtech psů ve spřežení, což může často záviset i na šikovnosti obdarovaného gentlemana. Navíc v tomto zážitku je možnost i dětské či mladistvé verze. Ať už se rozhodnete pro jakoukoli verzi, tak vždy je zaručen neskutečně silný zážitek, propojený s přírodou. Váš gentleman si vyzkouší i obléknutí postrojů psům. Pak už následuje samotná vyjížďku skrze krásnou českou přírodu.
adrop

Datum: 

28.11.2022 - 31.12.2023

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

3 600,00 Kč