Popular categories

Nazpívejte vlastní CD

Hodně lidí touží stát se pěveckou superstar, ale nedostali nikdy příležitost. Vy tuto možnost máte! Vyberte si známou píseň a zažijte její natáčení na vlastní kůži.


Jak přesně zážitek probíhá

  • S hudebníkem se potkáte v příjemném prostředí jeho domácího studia, což vytváří atmosféru klidu a pohody. Šálek kávy nebo čaje, který dostanete při vaší návštěvě, vám pomůže překonat zbytečný ostych nebo počáteční nervozitu.
  • Při první cca 30minutové návštěvě si vyberete píseň (nebo ji rovnou přinesete na přenosném médiu) a vyzkoušíte si ji zazpívat, abyste vybrali správnou tóninu, tedy rozsah tónů přesně pro vás.
  • Do dalšího setkání, které proběhne cca o týden později, vám hudebník připraví podle originální hudby hudební podklad. Druhé setkání, které potrvá přibližně 4 hodiny je věnováno natočení zpěvu (v případě většího počtu písní je zapotřebí více setkání).
  • Každou část nebo celou píseň si vždy zkusíte, několikrát natočíte a pak vám hudebník pomůže vybrat nejlepší verzi. Doladěné písně si pak budete moci na CD osobně vyzvednout nebo vám je pošleme poštou. Dostanete nejen CD s vaším zpěvem, ale i CD se samotným hudebním podkladem, který můžete použít pro živé vystoupení.

zazitkycz

Datum: 

16.10.2024 - 31.12.2025

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

3 999,00 Kč