Online kurz: Domácí kvašená zelenina
Naučte se připravit domácí kvašenou zeleninu bez toho, aniž byste museli opustit svou vlastní kuchyň!
Zelenina je jedna z nejdůležitějších součástí našeho jídelníčku. Fermentací dochází v zelenině ke zvyšování obsahu některých vitamínů a proto je tzv. krátce kvašená zelenina pro naše zdraví ještě prospěšnější než zelenina syrová. Krátce kvašená zelenina obsahuje bakterie prospěšné pro fungování našeho zažívání a na to se váže bezpočet dalších výhod pro naše zdraví. Fermentovaná zelenina v regálech obchodů většinou neobsahuje bakterie téměř žádné a to kvůli tepelné úpravě, která bakterie ničí.
Nejlepší kvašenou zeleninu s nejvyšším obsahem zdraví prospěšných látek si připravíte ve vlastní kuchyni. Online kurz Domácí kvašená zelenina vám ukáže jak na to! Naučíte se celkem 18 technik přípravy domácí kvašené zeleniny a pomocí jejich různých variací budete umět připravit stovky originálních druhů.
Průběh zážitku:
- První čtyři lekce jsou teoretické. V dalších šesti praktických lekcích budeme společně nakládat zeleninu. Výuka probíhá formou videolekcí s pomocí přehledných studijních materiálů.
Zážitek obsahuje:
- Přístup do online kurzu
- 4 hodiny videolekcí
- 4 teoretické videolekce
- 6 praktických lekcí
- 18 technik přípravy kvašené zeleniny
stipscz