Online kurz vaření se šéfkuchařem - mořské plody
Taky vám už chybí moře? Přeneste si lehký mořský vánek, sluneční paprsky ve tváři a chuť mořských plodů až domů díky našemu online kurzu vaření. Pod vedením šéfkuchaře Ondry Moliny se hezky v pohodlí domova naučíte připravovat speciality ze slávek a krevet. Darujte sobě nebo svým blízkým tento domácí kurz vaření a pozdvihněte své kuchařské umění až na úroveň těch nejlepších michelinských kuchařů.
Ondra Molina má bohaté zkušenosti s přípravou mořských plodů, které načerpal kromě jiného také v michelinských restauracích na Novém Zélandu a Faerských ostrovech. Pod vedením těch nejlepších světových kuchařů se naučil, jak s mořskými plody vytvořit dokonalou symfonii chutí a vůní, jaké suroviny podtrhnou jejich chuť a jak vyladit kuchařský proces k dokonalosti. A nyní chce všechny své zkušenosti a znalosti předávat dále a naučit vás vše co zná.
Obecný program zážitku
- Před začátkem online kurzu vaření vám pošleme předtočené video Jak otevírat ústřice, abyste v kurzu měli ten správný grif.
- Před domluveným termínem kurzu vám pak pošleme seznam všech surovin, které budete pro vaření potřebovat a vy už se pak jen přihlásíte k online video hovoru.
- Online kurz vaření a přípravy mořských plodů trvá přibližně 3 hodiny a maximální počet účastníků je 6. Ondru tedy budete mít skoro jenom pro sebe a můžete se ho kdykoli na cokoli ptát.
- Na kurzu se naučíte připravovat tato jídla:
- - Slávky s chorizem, ciderem a pórkem
- - Kerlana krevetové curry s rýží
- K tomu se přidá spousta dalších kuchařských vychytávek a triků, jak připravit mořské plody jako michelinský kuchař.
adrop