Popular categories

Sold

Online kurz vaření se šéfkuchařem - mořské plody

Taky vám už chybí moře? Přeneste si lehký mořský vánek, sluneční paprsky ve tváři a chuť mořských plodů až domů díky našemu online kurzu vaření. Pod vedením šéfkuchaře Ondry Moliny se hezky v pohodlí domova naučíte připravovat speciality ze slávek a krevet. Darujte sobě nebo svým blízkým tento domácí kurz vaření a pozdvihněte své kuchařské umění až na úroveň těch nejlepších michelinských kuchařů.
Ondra Molina má bohaté zkušenosti s přípravou mořských plodů, které načerpal kromě jiného také v michelinských restauracích na Novém Zélandu a Faerských ostrovech. Pod vedením těch nejlepších světových kuchařů se naučil, jak s mořskými plody vytvořit dokonalou symfonii chutí a vůní, jaké suroviny podtrhnou jejich chuť a jak vyladit kuchařský proces k dokonalosti. A nyní chce všechny své zkušenosti a znalosti předávat dále a naučit vás vše co zná.


Obecný program zážitku

  • Před začátkem online kurzu vaření vám pošleme předtočené video Jak otevírat ústřice, abyste v kurzu měli ten správný grif.
  • Před domluveným termínem kurzu vám pak pošleme seznam všech surovin, které budete pro vaření potřebovat a vy už se pak jen přihlásíte k online video hovoru.
  • Online kurz vaření a přípravy mořských plodů trvá přibližně 3 hodiny a maximální počet účastníků je 6. Ondru tedy budete mít skoro jenom pro sebe a můžete se ho kdykoli na cokoli ptát.
  • Na kurzu se naučíte připravovat tato jídla:
  • -       Slávky s chorizem, ciderem a pórkem
  • -       Kerlana krevetové curry s rýží
  • K tomu se přidá spousta dalších kuchařských vychytávek a triků, jak připravit mořské plody jako michelinský kuchař.

adrop

Datum: 

08.12.2022 - 31.12.2023

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 210,00 Kč