Stejkování s chutí ohně
Rádi byste pozvedli své kuchařské schopnosti o úroveň výš? To pro vás bude tento kurz jako dělaný. Díky němu se totiž naučíte kouzlit s těmi nejlepšími prémiovými surovinami, ze kterých bez problému uvaříte skvělý guláš, poctivý vývar nebo dokonce nádherný steak z vysokého roštěnce s lahodnou omáčkou z výpeku. Naučíte se základy vyhledávání a rozeznávání vhodných surovin, jejich úpravu, servírování, párování s vínem a v neposlední řadě také vychutnávání. Kromě získání nových cenných zkušeností se můžete těšit na jedinečný chuťový zážitek, na který budete ještě dlouho vzpomínat. Naučíte se pracovat jak s ohňem, tak i jak dosáhnout nadprůměrných výsledků i v podmínkách bez něj. Za kurzem se vydáte do krásného prostředí Počernického sklípku, ve kterém si během celého průběhu budete moci neomezeně vychutnávat vína z celého světa (k dispozici ale budou i nealkoholické nápoje).
A jaké je aktuální menu kurzu? K dispozici budou tři vynikající recepty. První z nich bude steak z lososa v papilotě na cedrovém prkénku s jemnou koprovou omáčkou. Druhým bude španělská krkovička, iberské vepřové Pluma ibérico/Secreto ibérico s celerovými a petrželovými hranolky a poctivou domácí majonézou. A třetí variantou bude vyzrálý hovězí roštěnec rib-eye na tálu s tymiánovou omáčkou z výpeku a grilovanou zeleninou. Že už se vám sbíhají sliny? To se vůbec nedivíme.
Balíček obsahuje
- Čtyřhodinový kurz vaření pod vedením zkušeného gastromága,
- veškeré suroviny,
- neomezená degustace vína,
- nealko nápoje,
- certifikát o absolvování kurzu.
allegria