Tříchodové menu pro dva labužníky
Pečená kachní jatýrka jako předkrm, grilovaný norský losos na hnízdě tagliatellí nebo flank steak s toskánskými bramborami a Créme brûlée jako finále.
2× předkrm:
- 120 g Kachní jatýrka pečená na olivovém oleji s větvičkou rozmarýnu, česnekem a feferonkou
2× hlavní chod:
200 g Grilovaný norský losos na hnízdě tagliatellí s jemnou estragonovou omáčkou
nebo
200 g Flank steak (hovězí pupek) servírovaný s toskánskými bramborami a omáčkou
2× dezert:
Créme brûlée
Flank steak se vyznačuje středně pevnou konzistencí a velmi jemnou chutí, která nemá u jiných typů masa konkurenci.
Restaurace a pension Černý kůň
Pražská 88/77-Kukleny
Hradec Králové
Datum:
19.11.2014 - 26.11.2014
Kraj:
Kategorie:
Částka:
499,00 Kč