Popular categories

Obrázek uživatele TSV

Tříchodové menu pro dva labužníky

Pečená kachní jatýrka jako předkrm, grilovaný norský losos na hnízdě tagliatellí nebo flank steak s toskánskými bramborami a Créme brûlée jako finále.

2× předkrm:

  • 120 g Kachní jatýrka pečená na olivovém oleji s větvičkou rozmarýnu, česnekem a feferonkou

2× hlavní chod:

200 g Grilovaný norský losos na hnízdě tagliatellí s jemnou estragonovou omáčkou

nebo

200 g Flank steak (hovězí pupek) servírovaný s toskánskými bramborami a omáčkou

2× dezert:

Créme brûlée

Flank steak se vyznačuje středně pevnou konzistencí a velmi jemnou chutí, která nemá u jiných typů masa konkurenci. 

 

Restaurace a pension Černý kůň

Pražská 88/77-Kukleny
Hradec Králové

Datum: 

19.11.2014 - 26.11.2014

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

499,00 Kč