Tříchodové španělské podzimní menu pro dva
Zajděte si ve dvou do vyhlášené restaurace u botanické zahrady. Autentická kuchyně a tradiční receptury ze Španělska. Tapasový talíř, kuřecí prsíčka, hovězí steak a domácí cheesecake.
Předkrm: 1× tapas talíř pro dva se:
- španělským kozím sýrem El Vallé tierno
- grilovanými žampiony
- alioli salsou
- olivovými špízky, okurkami
- kanapkami s grilovanými švestkami ve slanině a
- salátem z rukoly s rajčaty
Hlavní chody s přílohou a omáčkou
- 150 g filovaná kuřecí prsíčka s kůží na grilu se salsou z čerstvých bylinek a šťouchaným bramborem se sýrem
- 150 g steak z vyzrálé hovězí loupané plece „Oyester blade“ podávaný ve filetech s pikantní salsou s červenou paprikou a šťouchaným bramborem se sýrem
Dezerty
- 2× domácí pečený cheesecake s glazé z lesních plodů
Española – Restaurant&tapas Bar
Botanická 19
Brno
Datum:
13.10.2014 - 16.10.2014
Kraj:
Kategorie:
Částka:
549,00 Kč