Popular categories

Venkovní úniková hra - Izgruobi

Máte občas pocit, že bez telefonu se už vaše ratolest nezabaví? Využijte toho! Tahle venkovní úniková hra, spojuje reálný svět s vymoženostmi smartphonů. Slibuje hodinu parádní zábavy, kdy si všichni hráči pořádně zavaří hlavičky. Ale nebojte, úroveň téhle únikovky je nejlehčí, takže je skvělá i jako seznámení s tímto typem zábavy.
A o co v únikové hře Izgruobi jde?
Je počátek zimy v roce 172 našeho letopočtu. Většinu Evropy zabírá Svatá říše římská s Marcusem Aureliem v čele. Vy právě stojíte na místě, kde dříve bylo sídlo germánských kmenů. Ty před několika lety podnikly útok na Římskou říši a povedlo se jim proniknout hluboko na nepřátelské území. Řím si to však líbit nenechal. Armáda 40 000 vojáků, kam patříte i vy, se vydává zjednat pořádek. Jakmile odrazíte útok, založíte nové sídlo, které je potřeba pojmenovat.
Úniková hra v Lednici provede příběhem statečných legionářů a popisuje vznik prvního názvu Lednice, Izgruobi, který doslova znamená ledová sluj. Skvělý zážitkový dárek pro děti, které jsou zvídavé a baví je přicházet věcem na kloub.

  • Skvělá zábava pro partu až 6 hráčů.
  • Zábavný způsob, jak dětem rozvíjet týmového ducha a kreativitu.
  • Unikátní interaktivní zážitek.
  • Lze hrát v libovolném ročním období.

adrop

Datum: 

23.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

699,00 Kč