Popular categories

Venkovní úniková hra Tour de wine

Co takhle si okořenit klasickou sklenku vína o pár zábavných úkolů? Darujte mu jedinečnou možnost vyzkoušet si venkovní únikovku plnou záhad, tajemna a vína. Se skupinkou až 5 kamarádů se vydá po kapkách zločinu, které je dovedou do těch nejkrásnějších pražských vináren. V průběhu luštění záhad a plnění úkolů ochutnají skvělá vína, proniknou do tajů vinařské etikety, a když se jim bude dařit, najdou i ztraceného člena týmu. Nebude to ale vůbec jednoduché. Tahle úniková hra je určená pro středně pokročilé hráče, kteří mají rádi víno a záhady. Doporučujeme proto ideálně poskládat tým, který dokáže táhnout za jeden provaz, nezkazí žádnou srandu a je zběhlý v řešení úkolů i pití vína.


Obecný program zážitku

  • Pro to, aby bylo možné začít hru, stačí mít připravený nabitý chytrý mobil s Androidem nebo operačním systémem iOS. Pro jistotu je dobré si přibalit i powerbanku, pokud svému mobilu nevěříte, že vydrží celou dobu. Byla by škoda, kdyby se vybil zrovna uprostřed hry.
  • Úniková hra je určená až pro 6 osob, trvá průměrně 3,5 hodiny a trasa po vinárnách má něco kolem 2,5 kilometrů.
  • Myslete na to, že všechny vinárny mají nějakou zavíračku, vzhledem k průměrné délce únikové hry proto doporučuje začít hrát nejpozději kolem 19 hodin, anebo stihnout všechny úkoly v rekordním čase.

adrop.cz

Datum: 

08.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 299,00 Kč