Popular categories

Venkovní úniková hra : Strašidýlko lednické

Je vaše ratolest pořád na telefonu? Tady to vadit nebude, naopak. Venkovní úniková hra v Lednici, která spojuje reálný svět s vymoženostmi smartphonů, je skvělá zábava pro posílení týmového ducha, kreativity a logického uvažování. Nuda a otrávené obličeje nehrozí.
A o co v únikové hře jde? Princeznu Apolenu trápí noc co noc škodolibý duch, který ji štípe. Apolena je z něj už bezradná a potřebuje vaši pomoc, aby si v zámeckých komnatách dopřála opět klidného spaní.
Odměna vás nemine! Ale nepředbíhejme. Nejprve si musíte s princeznou promluvit, ona vám poví osobně, co ji trápí. Dost možná po cestě potkáte i další pomocníky. A proslýchá se, že jsou v zámeckých zahradách kamenní strážci, jen nebude jednoduché je rozmluvit. Povede se vám to?

  • Úniková hra až pro 6 dobrodruhů začíná v zámeckém parku v Lednici, konkrétně v tzv. Francouzské zahradě, kde na děti čekají úkoly, se kterými si budou muset společnými silami poradit. Nejprve získají herní materiály a několik zapečetěných obálek, které budou moct otevřít až v momentě, kdy jim to hra dovolí. Během hry je čeká hledání indicií, luštění šifer, otevírání zapečetěných obálek i třeba mechanické hlavolamy ukryté v lednickém parku.
  • Hra je okružní, končí tedy na stejném místě, jako začíná. Není nijak fyzicky náročná, během hraní nachodí hráči cca 1,5 km. Po cestě jsou i toalety. Jen mějte na paměti, že zámecký park se pro veřejnost zavírá ve 21:00, proto doporučujeme začít hrát nejpozději v 18:00.

adrop

Datum: 

16.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

999,00 Kč