Popular categories

Sold

Virtuální realita domů: Cestovatelský balíček

Jaká by to bylo zažít expedici mezi tučňáky na Antarktidě nebo jen existovat mezi dinosaury v pravěku? Není nic jednoduššího, než to zjistit na vlastní kůži! Nasaďte si VR brýle Oculus Quest 2 a užijte si poznávání světa současného i pradávného ve virtuální realitě. Tenhle cestovatelský balíček nabízí klidné procházky po nejznámějších místech světa, výlet do vesmíru i relax v podvodním světě. Všechno pěkně v klidu z vašeho obýváku.
Tak se pohodlně usaďte a vydejte se poznávat naši planetu i nekonečný vesmír. Díky 360° obrazu si budete připadat, jako byste byli skutečně tam. Skvělá zábava na narozeninové oslavy i dlouhá zimní odpoledne.
Seznam aplikací

  • Pro tenhle zážitek ve virtuální realitě jsme vybrali ty nejlepší cestovatelské aplikace, které vám rozšíří obzory a budou bavit všechny věkové skupiny. Mrkněte na detailní seznam aplikací včetně popisu a ovládání, ať víte, co vás čeká.

Jak probíhá půjčení virtuální reality
Vyberte si termín, kdy si chcete zahrát, objednejte, zaplaťte a my vám virtuální realitu doručíme až ke dveřím. A to kamkoliv po ČR. Při přebírání boxu s VR setem pak jen stačí jeden podpis, kterým stvrdíte, že jste to vy, a zábava může začít. Jakmile bude čas vrácení, kurýr si vše zase vyzvedne.
Dezinfekce hardwaru
Po každém půjčení se věnujeme důkladné dezinfekci všech součástí virtuální reality tak, aby k vám vždy dorazila jako nová. Dezinfikujeme obličejový molitan z VR brýlí, celý headset i oba ovladače v čističce s UV zářením.
Měli byste vědět
Některé aplikace využívají velké množství dat a je nutné mít vlastní dostupné připojení k internetu. Většina aplikací je dostupná pouze v anglickém jazyce, proto doporučujeme alespoň základní znalost AJ.
adrop

Datum: 

28.08.2023 - 30.06.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 899,00 Kč