Popular categories

Vyhlídkový let proudovým vrtulníkem Enstrom

Není vrtulník jako vrtulník! Americká helikoptéra Enstrom 480B je trošku jiná liga, pohání ji totiž našlapaný tryskový motor Rolls-Royce, který dokáže frčet přes 200 km/h. Prostě dokonalý dárek pro všechny, kteří sní už od mala o létání. Letět letadlem je sice taky super, ale vrtulník navíc dokáže stát na místě, couvat a hýbat se do stran. A to je teprve zážitek! Spojte adrenalin s paráááádními výhledy na krajinu z ptačí perspektivy.


Obecný program zážitku

  • Vyhlídkový let vrtulníkem Enstrom 480B začíná na letišti v Hradci Králové. Pilot vám mašinu představí a proberete trasu, kterou si proletíte. Pak už naskočíte dovnitř a jde se na věc! Kochačka z ptačí perspektivy začíná. Podle vybrané varianty se budete kochat buď 30 minut nebo celou hodinu. Uvidíte pevnost Josefov u Jaroměře, vodní nádrž Rozkoš a další zajímavá místa.
  • Přední sedačky se během letu posouvají mírně dozadu. Místa na zadní lavici je tak méně, ale 2 děti se na ni pohodlně vejdou. Celková hmotnost posádky nesmí být vyšší než 300 kg. Let je tedy ideální pro 2 dospělé a 2 děti, nebo pro 3 dospěláky (ideálně, aby jeden byl drobnější a pohodlně se vešel na zadní lavici).
  • Nezapomeňte s sebou přibalit foťáky a kamery, ať si tenhle letecký zážitek můžete kdykoli připomenout znovu!

adrop

Datum: 

25.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

22 900,00 Kč