Popular categories

Venkovní úniková hra Hledání spisu Huga Wanderleye

Milujete duchařinu? V tom případě zamiřte do Svitav, kde na vás čeká venkovní úniková hra, při které budete jednomu duchovi pomáhat odkrýt hrůznou pravdu. Ale pěkně popořadě.
Seznamte se s Hugem Wanderlayem, brněnským architektem, tedy respektive s jeho duchem. Ten kdysi pracoval pro pana Julia Langera na výstavbě té nejluxusnější vily se zahradou v tehdejších Svitavách. Rozhodně to nebyla žádná levná vilka, ale což o to, peníze, ty pan Langer měl. Jenže jak k nim přišel? Bylo to vážně z jeho podnikání se dřevem?
Během výstavby zahrady Hugo ukryl tajný spis s hrůznou pravdou. Ale protože jako duch nemůže s věcmi hýbat, musíte mu pomoct právě vy, aby opět spatřil světlo světa. Po cestě za spisem najdete spoustu znamení a značek, které vás k němu dovedou. Zvládnete to?
Dejte dohromady tým až 6 hráčů a vydejte na pomoc. Tahle venkovní úniková hra je skvělý zážitkový dárek pro všechny dobrodruhy nad 12 let. Obtížnost je hry je střední, takže ji s nápovědami hravě zvládnou i začátečníci. Ostřílení hráči se do cíle mohou dostat i bez nápověd. Je to na vás.


Obecný program zážitku

  • Skvělá zábava pro partu až 6 hráčů.
  • Zábavné spojení procházky a luštění záhad.
  • Unikátní interaktivní zážitek.
  • Vhodné pro začátečníky i zkušené luštitele od 12 let.

adrop

Datum: 

09.10.2024 - 31.12.2025

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 099,00 Kč