Popular categories

Sold

Let ve stíhačce L-29

Let stíhačkou L-29 Delfín je snem všech drsňáků a adrenalinových nadšenců. Zažijí při něm až 5G (ale nebojte, "jenom" pozitivní) a proletí se vzduchem závratnou rychlostí. Stíhačka L-29 dosahuje rychlosti 680 km/h ve vodorovném letu ... ještě váháte? Tento cvičný proudový letoun toho prožil spoustu, stále je ale ve skvělém stavu, především díky úžasné péči jeho majitelů. Konkrétně toto letadlo totiž vlastní rodinná firma, celý 3 hodinový program je tedy plný osobních zkušeností, vyprávění a skoro hmatatelné lásky k létání a letadlům. Po úvodním povídání a předletové přípravě už se posadí sedačky za pilota, na hlavu nasadí helmu a start! Let střemhlav, zvraty, převraty a další otočky ve vzduchu ho naprosto dostanou.


Obecný program zážitku

  • Při letu stíhačkou zažije přetížení až 5G a proletí se vzduchem závratnou rychlostí. Rychlost 680 km/h až 700 km/h? To vše čeká na vašeho letce v Brně! V takové rychlosti nebude tušit, kde je zem a strachem se mu bude tajit dech. Tenhle zážitek není pro žádné bábovky, ale pro pořádné odvážlivce! Bude chtít v tomto původně cvičném proudovém letounu zkusit i letovou akrobacii? Není problém! Dopřát mu můžete 15 minut ve stíhačce, ale také celou hodinu. A pokud chcete, aby se s tímto zážitkem mohl chlubit, kudy bude chodit, tak mu darujte variantu s videozáznamem.
  • Celý program trvá zhruba 3-4 hodiny, nejprve se seznámí s týmem a pilotem, dozví se životopis tohoto stroje, poslechne si předletovou přípravu, společně s pilotem si naplánuje let (chce ubrat nebo naopak přidat? pokud pilot zhodnotí, že na to má, není problém) a pak už se společně vydají do oblak!
  • Po letu si ještě let rozeberou a protože Delfína vlastní rodinná firma, dokážou mu odpovědět na jakoukoli otázku. Tak už hurá do oblak.

adrop

Datum: 

18.09.2023 - 31.12.2023

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

27 815,00 Kč