Popular categories

Venkovní úniková hra : Hon na draka

Tenhle příběh je jak vystřižený z pohádky. Kdysi v Brně na Špilberku žili královna s králem, kterým nebylo přáno v tom, aby měli děťátko. Lékaři, léčitelé a babky kořenářky nepomohli. A protože zoufalí lidé dělají zoufalé věci, upsali se nakonec čarodějnici, která jim dala lektvar k řešení jejich problému výměnou za to, že ji pozvou na 1. narozeniny potomka. Zadařilo a oslava 1. narozenin byla na spadnutí. Jenže na pozvání se nějak zapomnělo. Což se neobešlo bez následků a rozzuřená čarodějnice se zařekla, že v den plnoletosti princezny pro ni pošle draka. A tak se i stalo. Na její záchranu se vydává rytíř, který princeznu miluje, a její dvorní dáma. Přidáte se k nim a pomůžete princeznu zachránit?


Obecný program zážitku

  • Záchrana princezny před drakem začíná v historickém centru Brna. Ke hraní si jen potřebujete stáhnout aplikaci (cca 20 MB) a vzít si na pátrání dostatečně nabitý mobil s daty. A samozřejmě se obléknout tak, aby vám bylo příjemně za jakéhokoli počasí. Zahrát si můžete kdykoli přes den i v noci.
  • Venkovní únikovka, která propojuje skutečný svět s virtuální realitou, je vhodná pro 1 až 6 osob. Během luštění šifer nachodíte přibližně 5 km a celé luštění trvá okolo 180 minut. Hraje se na body, takže vás čas nijak nelimituje. Lze hrát pouze na jednom zařízení. Tahle escape game má lehkou úroveň obtížnosti, takže si hraní užijí i rodiny s dětmi.  

adrop

Datum: 

26.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 099,00 Kč