Popular categories

Vyhlídkový let větroněm

Adrenalin pro drsňáky, ale na pohodu. Lano tažného letadla cca v 500 metrech nad zemí mizí v dáli a najednou je absolutní ticho. Ten pocit letět jako dravý pták a kroužit nad vrcholky hor je nezapomenutelný! Darujte vzdušnému nadšenci senzační let větroněm, během kterého ho nebude rušit žádný hluk motoru. Větroň totiž využívá ke svému letu stoupavé termické proudy, díky kterým střídavě nabírá výšku a poté klouže vzduchem. S obdarovaným se proletí zkušený pilot, který se postará o fantastický letecký zážitek a on se budete jen kochat. Letovou trasu si po domluvě s pilotem určí sám. Předletovou přípravu, samotný let i bezpečný návrat na zem zajistí pilot. Teď už jez zbývá zamávat a vzhůru do obláááák!
 
Obecný program zážitku
  • Dopřejte mu nezapomenutelný zážitek, při kterém se bude volně vznášet nad krajinou. Náááádherné výhledy z větroně v naprostém tichu tam nahoře ho okouzlí. Čeká ho krátká předletová příprava, a pak už vzhůru do oblak!
  • Větroň se do vzduchu dostane buď pomocí vlastního motoru, nebo ho do výšky vyvleče motorový letoun. Zhruba 500 metrů nad zemí se začne v tichosti snášet. Díky vztlakové síle bude klouzat nad krajinou. V případě dobrých meteorologických podmínek může kluzák i stoupat. Obdarovaný absolvuje let s pilotem po zvolené vyhlídkové trase. V nabídce jsou vyhlídkové lety větroněm o délce 15–60 minut. .
adrop

Datum: 

04.03.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 750,00 Kč