Popular categories

Škola paddleboardingu

Zajímá se o trendy a žádný nový sport mu nesmí uniknout? Pokud ještě nezkusil paddleboarding (někdy také SUP – Stand Up Paddling), je nejvyšší čas ho do toho ponořit. Darujte mu akční den na Jizeře, kde se v krásném okolí Malé Skály naučí ovládat paddleboard na klidné vodě. Ale i na klidné řece si pořádně mákne, při pádlování se totiž zapojují svaly celého těla. Kdyby mu to přeci jen bylo málo, může si sjet cvičnou peřej Paraplíčko u Železného brodu.
Během 3 hodin si váš sportovec zábavnou formou zlepší fyzičku a hlavně balanc. Po tomhle zážitku ho jen tak něco z rovnováhy nevyvede.
A co to vlastně ten paddleboarding je? Při tomto vodním sportu se používá prkno podobné tomu surfovému. K pohybu vpřed ovšem slouží pádla. Takže má tu nespornou výhodu, že se na něm sveze i bez vln.


Obecný program zážitku

  • Ať už je to úplný začátečník, nebo se už někdy svezl, vezme si ho do parády zkušený instruktor, který na něj bude čekat na Žluté plovárně na Malé Skále. Pod jeho dohledem se naučí základní postoje, techniku pádlování i bezpečný pohyb na řece. Pokud by mu klidná voda připadala nudná, není problém se vydat na cvičnou peřej Paraplíčko nedaleko Železného Brodu. Tam se naučí základní dovednosti i na rychleji proudící vodě. Troufne si?
  • Vybírat můžete z varianty pro 1 osobu nebo mu dopřát zážitek pro 2.
  • Na zážitek je potřeba si vyhradit alespoň 3 hodiny času.
  • Poukaz může uplatnit každou středu během července a srpna.

adrop

Datum: 

13.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 442,00 Kč