Popular categories

Splutí řeky Jizery na kanoi nebo raftu

Neodolá žádné koupačce a vodnímu sportu? Dejte mu zážitkový dárek v Českém ráji, při kterém se bude cítit jako ryba ve vodě. Půjčíme mu raft nebo kánoi včetně vybavení, a pak už se svým tempem vydá po Jizeře z Malé skály až do Dolánek. Řeku může splout ve dvou se svou polovičkou, ale do kánoe i na raft se vejde i s dětmi, pro které to bude paráááádní dobrodružství.


Obecný program zážitku

  • Zážitek začíná na Žluté plovárně na Malé Skále. Tam vyfasuje kánoi nebo raft, barel, vesty a pádla. Teď už mu nic nebrání naskočit a vydat se po klidné hladině Jizery až do Dolánek (9 km). Cestou ho čeká kochání se nádhernou krajinou Českého ráje. Kdyby mu z toho vyhládlo nebo vyschlo v krku, může zakotvit u občerstvení. Na celé trase je jen jeden jez, který ale lehce zdolají i začátečníci.
  • Splutí Jizery si může užít ve dvou nebo vyrazit rovnou i s dětmi. Mít poloprázdný raft nebo kánoi by byla úplná škoda, ve více lidech se navíc i lépe ovládají.
  • Na zážitek je potřeba si vyhradit přibližně 2 až 4 hodiny času.
  • Parkování je u Žluté plovárny, zpět z Dolánek se může vrátit vlakem (10 minut), nebo si za poplatek půjčit koloběžku (1,5 hodiny).

adrop

Datum: 

27.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

719,00 Kč