Popular categories

Westernový kurz lasování

Chcete si připadat jako hrdina z westernových filmů? V tom případě si musíte vyzkoušet tenhle zážitek, ve kterém se naučíte základy klasického i trikového lasování. Učit vás bude profík na slovo vzatý – Jindřich Zobl. Ten procestoval severní Ameriku, účastnil se kovbojských soutěží, a dokonce se setkal i s vnukem nejslavnějšího lasaře všech dob – Willa Rogerse. Naučte se zacházet s pracovním nástrojem kovbojů i s trikovým lasem, které slouží hlavně k předvádění efektních tríčků. Tenhle zážitek vás chytí a nepustí!


Obecný program zážitku

  • Westernový zážitek probíhá v Třeboni, takže když se u lasování zapotíte, hned se můžete zchladit koupačkou v rybníce. A co vás vlastně čeká? Vyzkoušíte práci s lasem, které slouží k chytání dobytka do smyčky, i s bolasem, kterým lze strhnout zvíře k zemi za nohy. No a nakonec potrénujete s trikovým lasem, které slouží ke zdokonalování umu i k předvádění parádních triků. To vše doplněné o zajímavou teorii, ve které se dozvíte o jednotlivých stylech tohoto sportu, i o tom, jak poznat ten správný nástroj pro různé disciplíny.
  • Laso na chytání dobytka: Zjistěte, jak připravit smyčku a jak ji před hodem zvětšit. Naučte se laso roztočit nad hlavou a hodit na cíl.
  • Bolaso: Co to je, z čeho se vyrábí a jak s ním zacházet?
  • Trikové laso: Zjistěte, jak si kovbojové krátili čas a jak si zlepšovali svůj lasovací um a rovnou se naučte základní figury včetně jejich propojení.

adrop

Datum: 

23.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 500,00 Kč