Popular categories

Odblokování strachu z vody

Chtěli byste si pořádně užít dovolenou na pláži, ale kazí vám to strach z vody? Máme pro vás dobrou zprávu: Společně tento strach dostaneme pod kontrolu. Ponoření hlavy pod vodu, plavání mimo místa, kde dosáhnete, nebo otevření očí pod hladinou pro vás budou hračka!
Pod vodou jsme se pohybovali ještě dřív, než jsme přišli na svět. Zatímco pro někoho zůstala voda přirozenou součástí života, jinému způsobuje nepříjemné pocity a zdánlivě nepřekonatelné strachy, které byly spuštěné nepříjemnou zkušeností, nebo se objevily i zcela bez příčiny.
Během tohoto kurzu se společně s terapeutem naučíte dostat svůj strach pod kontrolu a poprvé po letech budete ve vodě jako doma. Plavání v hloubce, splývání nebo ponoření hlavy pod vodu budou najednou plné příjemných pocitů a vy se konečně můžete těšit na dovolenou u moře, kde si pořádně zaplavete a při šnorchlování budete objevovat krásy podmořského světa.


Terapie odblokování strachu z vody trvá 85 minut a probíhá ve dvou fázích:

  • První, tzv. suchá část, trvá přibližně 15 minut a probíhá formou rozhovoru. Tady se můžete otevřít a dostat ze sebe svoje pocity, které vás při pobytu ve vodě trápí.
  • Druhá, mokrá část, trvá přibližně 70 minut a probíhá v teplé bazénové vodě. V této fázi probíhá samotné odblokování strachu, a to včetně závěrečného prověření, že se vše podařilo.
  • Odblokování strachu z vody probíhá v libereckém bazénu nebo aquaparku, případně kdekoli jinde po celé ČR. Při konání mimo Liberec je však potřeba doplatit cestovní náklady terapeuta.

adrop

Datum: 

25.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

3 590,00 Kč