Popular categories

Sold

Víkendová plavba na plachetnici

Pruhované tričko, šortky, kapitánská čepice a dobrodružná dovolená na plachetnici, tohle je sen nejednoho chlapa pohodáře. Vyšlete ho na plavbu lodí s partou kamarádů, rodinou nebo svou milovanou a upozorněte ho, že tento víkend na pronajaté plachetnici na Lipně je kapitánem on. Na tuhle plavbu lodí nebude potřebovat kapitánský průkaz, pluje se "bez papírů". V přístavu ho zaškolí zkušený instruktor, který mu předá řadu jachtařských zkušeností. Plachetnice je lehce ovladatelná, zvládne ji i začátečník. Pak už se stačí jen nalodit a vyplout směr báječný víkend na vodě. Během dne si se svou posádkou vychutnají opalování na palubě, osvěžující koupání a spoustu zábavy. Večer zakotví pěkně při měsíčku a vyspí se pod hvězdami nebo v útulné kajutě v podpalubí. To bude paráda!


Obecný program zážitku

  • Je to rozený námořník, pokud možno se slabostí na plachetnice? Pošlete ho na víkend s partou kamarádů nebo rodinou, ať si zaplachtí, užije si čerstvého vzduchu a odpočine si. Dobrodružná dovolená na plachetnici, plující po Lipně, s větrem v zádech a vlny šplouchající o boky lodě – to zní jako sen každého kapitána!
  • Nemá papíry? Nevadí, protože tahle jízda je tak zvaně "bez papírů" . Před plavbou ho v domovské marině Landal Marina Lipno v Lipně nad Vltavou totiž proškolí zkušený kapitán. Vysvětlí mu, jak ovládat loď, a předá mu řadu jachtařských zkušeností.
  • K dispozici mu bude jedna z plachetnicí: Jeanneau Flirt nebo Sun Way 20, každá je pro čtyři osoby. No, a může se vyrazit!
  • Čekají ho dva neuvěřitelné dny plné větru v zádech, kormidlování, ale také opalování se na palubě a spaní pod hvězdami nebo v luxusní kajutě. A pokud tento zážitek není tím pravým, mrkněte na celou kategorii jachting, která je plná jachtařských zážitků v různých lokalitách a také na různě dlouhou dobu.

adrop

Datum: 

30.08.2022 - 31.07.2023

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

6 290,00 Kč